En Hommage!

Till kaffebönan!

glöm inte o läsa mit SuperDuperMegaWoopiDoopielånga inlägg här under!!!!!

Fiiii fan va längesen jag skrev!

Jag veeet. Sorry.

Fan jag har två bortförklaringar(lite av min grej), den ena är att jag sen i lördags har varit utan internet i princip. Min dator har varit lite vajsing och jag har känt att nästa inlägg ska vara så stort att jag inte kommer palla skriva det på mobilen. Den andra är att jag lördag dels var bakis dels hade en sjuhelvetes fest för min käre vän Niklas Einarsson, Grattis igen! Och har sedan den födelsedagen typ varit bakfull. Skojar inte, bakfull minst 3 dagar efter den.

Och nu undrar ni såklart "men alltså, Niklas Einarsson? Vem fan e det?", skoja klart ni vet vem det är. Jag tror, hoppas och vill att ni ska undra över vad som hände under lördagen och även vad som hänt senaste veckan fram tills idag? Gör ni!?! Fiiiii fan va sköna ni är!

Ok! Om vi börjar med lördagen? Tänkte länge och väl på hur jag skulle börja denna historia. Och kände att det finns bara ett sätt. Med en bild.


JAJAMÄN! Fiii fan vilken skön bild. Och så förklarande. Någonsin hört uttrycket en bild säger mer än tusen ord. Denna säger mest otrevliga och snuskiga ord men om jag gav mig fan på det skulle jag nog komma på 1000 sådana ord också.

Hur som helst. Dagen börjar med att(i obestämd ordning) jag, Fritjof(se ovan), Elof, Nicho, Wredh, Sturegård, Einar, Adde, Virro och Carla tar oss ner till Pixels för att köra uta helvete som man säger i Norrland.

Vi kör en riktig hejarmorgon med allt som hör därtill. Från fishermanshots till ansikten svettiga av nylagda spyor(se bild ovan)

Innan jag fortsätter vill jag ge lite cred till Fritte, Einar och Wredh som planerade en riktigt skön fest. Att berätta hela skulle göra detta inlägg till något essäliknande. Och jag har gått ut skolan, så det får det fan inte bli. Ska nog läga in nogra stav fel här så att jag slipper sjämmas.

En del som ändå måste få lite text är delen där gänget delas upp i två lag och beger sig ner på stan för att utföra uppdrag. (läs nästa del med amerikansk brytning)RIKTIGT RIKTIGT KUL! (fonetiskt typ; Riwktijgt Riwktijgt Kewl!) Kom på medan jag skrev att vissa av mina läsare är inte så skarpa så jag kände att en förklaring av amerikansk accent var behövligt.

Uppdragens höjdpunkt? När jag och Dure tjänar pengar som trubadurer på gågatan. Och när dure springer ikapp Tele2snubbarna o smiskar dem med skärp.

Dagen fortsätter och som vanligt ska vi väll försöka oss på en utgång. BJ? Näää. Saluhallen? TOKIG? Kalas? Ja fö fan. Kom vi in på kalas. Typ, inte alla. Fick en av oss typ stryk så att de som kom in måste gå ut ändå? Ja. Var detta bara för det bättre? Ja. Ska jag sluta ställa frågor och svara på dem på en gång?

Efter att alla blivit utkastade drar vi till Etage!! Ja för fan! Bästa stället i Uppsala kanske? Jag tror det. Alla har askul(Väldigt subjektivt). Och ja, fan jag känner att det här inlägget är för långt. Tror de flesta av er kommer somna innan ni läst klart. Och jag vill verkligen komma till slutet. För jag kommer säkert själv o somna.

Så bara för det tänker jag avrunda. Tänkte ni:
A. Då blir det väll ett tack o adjö nu då?
B. Tänker han skriva en historia om hur han åker hem nu?
C. Tänker han bara sluta med denna frågeställning?
Svaret? Inget av dem. Tänker avsluta med att säga att efter allt tjo o tjim på Etage så känner alla, förutom jag och Dure, att nu är det väll ändå dags att dra sig hemåt? Jag och Dure kände istället "Vafan. Ska vi inte dra till Stockholm?" "Jo det ska vi". Så det gör vi. Tar kontakt med Charlotte(Du fick va med ändå) och bestämmer plats att mötas på och drar iväg i en Taxi. Möter upp Charlotte och den trevliga Sara någonstans i Stockholm, ingen aaaaning om vart men någonstans var det iallafall. Drar med de två tjejerna hem till Sara och sätter oss och snackar lite skit. OH SNAP! Ingen efterfest? Inget crazy out of this world mofo holy shit gangbang eller något alls? Nej! Några klunkar på en relativt god likörvariant, lite skitsnack, lite musik, lite frågesport och en krasch i en otroooooligt skön säng. (Ber om ursäkt för snarkningarna. Otroligt förkyld. Och tack för lånet av de FANTASTISKT sköna byxorna. Ska lätt köpa ett eget par.)

Det var kvällen. Söndagen spenderades otroligt bakfull och seg med mitt kära tv-spel. En hel del sovande blev det också.

Fan nu är inlägget på tok för långt. Hoppas det duger som ersättning för att jag inte bloggat på typ 5 dagar. :)

Hare underbart! Puss!



/Hajkillen

LED mofos!

Tjebo!!

Vänner! Idag har jag o farsan varit igång alltså. Fiiiii faan!

Börjar dagen med att vakna till liv runt 10 och laga till mig en tjockt god frukost. Fast min var så manlig så jag tror jag ska kalla den för herrkost.

Sen ringer farsan och säger att vi ska flytta lite grejer. Ok säger jag och away se go!
Upp på vinden. Bär ner soffa, byrå, tvbänk och garderobslådor. In med skiten i bilen. Iväg till vårdcentralen fixa intyg för diabetes och flygande. Iväg till skuttunge och lämna alla prylar i släpet. Till MediaMarkt, träffa Vaaldma, köp LED-tv av Vaaldma, förbi McDonalds käka snabbt som fan, hem o hämta innebandyprylar och stressa iväg till vad jag trodde var träning. När jag kommer dit märker jag att det är match och eftersom jag inte tränat alls tvingar jag inte på mig en plats i laget utan sitter vänligt på sidan och kollar på.

Nu ät jag hemma och softar ner mig innan jag drar tillbaka till Östhammar för att jobba imorgon. Willi bab!

ska lägga upp några bilder från dagen imorgon. Nu ska jag sätta mig i min feta Volvo och pumpa fjortistechno hela vägen till Östhammar.


/Hajkillen

Fi fan, vilken dag.

Helt ärligt. Inte mycket har hänt idag men det känns som om jag varit upptagen hela tiden.

Jag vaknade, började sippa o sappa mellan olika grejer som behövdes fixas inför min assköna resa till Emil Carlson och Santa Barbara! :)

Vad är då dessa grejer undrar du? I ärlighetens namn, är de inte speciellt många grejer som behövdes göras. Men de saker som behövdes göras var fan dryga.

1. Ringa runt till olika föreningar som ska fixa internationellt körkort.
Detta låter som en relativt lätt grej eller hur? NEJ! Varför? För att när man försöker nå de personer man behöver nå så är antingen mobilen avstängd eller så svarar de inte på deras kontorsnummer. Så detta sysslade jag med i ca 1 timme, innan jag kom på att jag har en iPhone. Googla internationellt körkort och paff poom pow! så har du en pdf-fil med allt du behöver.
2. Fixa nåt test för att få Flight Approval till USA.
Nåt skumt frågeformulär med lite weirdo frågor om mig och min kriminalhistoria. Tänker inte citera någon av frågorna för jag orkar inte leta reda på sidan just nu. Men en av frågorna var ungefär "Har du någonsin blivit dömd för spionage? Eller var du under åren 1933-1944 aktiv på något sätt kopplat till nazityskland?".... 25-30 minuter tog detta.
3. Åka från Uppsala till Östhammar för att jobba.
Resturen tar ungefär 50 min och sen jobbade jag i 7 timmar. Så där försvann en stor del av min dag. Men som vanligt har jag fantastiskt kul på mitt jobb. Härliga kollegor. Dagens guld går till Sandra med håret som faktiskt fyller år. Eller fyllde då eftersom detta faktiskt skrivs efter 00.00. Så grattis till dig!

Nu är jag hemma i Uppsala igen och kollar på tv innan jag går o lägger mig. Imorgon är jag ledig igen... inte mycket cash denna vecka.

AnyWhoooooo! Nu är jag trött och imorgon ska jag faktiskt på innebandyträning. Ska bli fett kul. Mer om det imorgon!
God Natt!
Approved!
Godnattdrickat. Diabetesstyle!




/Hajkillen

Hockeykväll.

And what a night it was!

Fick äran att tillbringa kvällen med Joffe och Charlotte:) förbaskat kul med tanke på att de är modoiter och Modo torska med 2-5 mot Luleå:)

Otroligt bra kväll, för mig iallafall. Fritte ock Charlotte blev så besvikna över förlusten att dom började bråka med varandra till slut. Inte kul.

Kvällen avslutas med att the big easy, Emil Carlson, ringer och förgyller kvällen lite. Vi har nu en inbokad skypedate där vi ska diskutera min vistelse med honom i SB:)


Dagens tips: appen iBrate till iphone och iphone i skrevet. För de där lite segare eftermiddagarna.


/Hajkillen

Slö dag i U-Taun!

Fi fan va skönt o vara ledig. Sova hur länge man vill, ta så lång dusch man känner för och vänta hur länge man vill med att ta på sig kalsonger. Underbart? Svar ja!

Dagen börjar med att jag får ett sms av min käre vän Rebecca, där det står att jag fått ett paket skickat till ICA? Mysterious! Så nu blir det iväg till o träffa henne och även hämta brevet. Tjockt skoj!

Eftersom det är min lediga dag och jag räknar in bloggandet till arbetstimmar så tänker jag inte överdriva det här meddelandet.

Kan däremot meddela att jag gjort en liten countdowngrej som räknar ner tiden tills jag får se emil igen. Den går att hitta genom att klicka här!



btw vill ni träffas så ere bara höra av er! I'm free bitches!



/Hajkillen!

I am going to Santa Barbara!

Wiiiiiihoooooo!

Fan va skönt. Har suttit många dagar och nätter och funderat på när jag faktiskt ska ta mig tid att göra detta. Och nu är det gjort.
Jag, Aleksander Djordjevic, har bokat en Maddafacking(notera stort M) flygbiljett till Los Angeles med anknytning Santa Barbara!

Den 11e Januari 2011 åker jag härifrån och den 19e Januari åker jag Därifrån. Vilket betyder 7 fullspäckade dagar med världens skönaste Emil Carlson. Ajuste! Glömde nämna det. Min vapenbroder sen gamla dagar, Emil Carlson, är anledningen till att jag åker dit. Och detta är inte vilken Emil eller Carlson som helst. Detta är Emil Carlson med stora bokstäver i början på både för och efternamn. Ska bli så jääävla najs o träffa honom igen. Eller som jag brukar säga; FIIIIIIIIIII FAAAAAAAAN SÅ GÖTT!

Har jag glömt något nu? JA JUSTE! Jag fyller 21 den 16e januari. Men vänta nu, tänker ni. Är det inte en utav dagarna han är i USA? Stället där man tydligen får köpa alkohol när man är 21 och där man tydligen får göra whatever i LasVegas? JO, justprecis. Det är precis så det ligger till. Åh, livet är bra gött just nu. Skitsamma att jag spenderade WAAAAY More än vad jag har råd med på resan. Ibland måste man unna sig det där lilla extra liksom.


Och det är just de visdomsorden jag lämnar er med här ikväll/natt.
Så alla ni 2 som läser denna blogg. Gör som jag lär. Unna er något lite extra den här veckan. Kanske en pralin när ni handlar mat. Ni vet dom där som ligger precis vid kassan som man alltid säger, ne det är bara för att de ska locka en till o köpa. Köp en, dom är faktiskt goda. Eller om inte det så kanske att ni tar taxi hem från / till krogen? Man måste inte alltid ta buss. Kom igen det va ändå löning. Så snälla, unna er något gott. Ni förtjänar det.

Fan vad jag känner mig harmonisk!


Kärlek till er alla! PUSS!



Jag och min käre vän och vapendragare Emil

Morsan o valvakan.

Goder afton!

Nu sitter man här igen. Mätt och belåten efter en födelsedagsmiddag hos morsan.
Skillnader från förr?
1. Idag bor jag inte med mamma.
2. Idag är det val
3. Idag har jag röstat.

Fiiiii fan. Sitter o kikar den där lilla mätaren nere i fönstret och inser att SD är fett populärt i sverige(?). Fan vad det gör mig orolig för framtiden. Har SDnågra bra synpunkter över huvud taget? Kommentera! Stå upp mot fientligheten. Om ni inte har röstat så skäms. Skäms ordentligt.

Inga klipp idag. Sitter o skriver på mobilen. Sjukt jobbigt.



Hajkillen signar ut, slut

Färjestad!

Jippie Kal-El Superman!


Vet att det inte gått sådär superduperlångt på säsongen men jag känner ändå att det är väldigt mycket trivsamhet i den här bilden

Har legat i funderat på huruvida jag ska lägga upp lite mer bilder på den här fantastiska bloggen. Bestämt mig för att så ska det bli. Så kommande dagarna ska jag lära mig att ha skoj med bilder och försöka lägga upp lite hittan o dattangrejer.


Och som vanligt blir det något sorts klipp.





Hajkillen signar ut, slut!

En dag på jobbet... Med tillägg.

Tjabbooo!!

Idag har jag jobbat asset(uttalas äset) av mig. Fiii fan va skönt o få slita hund ett tag. Nu är det ju lite till och från huruvida jag slet hund eller inte. Men 8 timmar jobb är hundslit för mig!

Har idag kommit till insikten att faktiskt inte alla på mitt jobb är inskränkta, obildade idioter. Utan vissa av dem vet faktiskt vem Magnum P.I är, utan att jag behövt förklara för dem att det är en tv-serie eller hjälpa dem på traven på något sätt. Grymt!

Sen att Mikaela inte kollat på den underbara, fantastiska, ögonöppnande YouTubefilm jag skickade till henne igår får gå på hennes räkning. Den räkning som gör att hon faller ner i kategorin obildad idiot. Fråga mig inte vad obildad har med saken att göra, för det har jag inget svar på. Men obildad är hon!

In other news. Hajkillen ska nu denna helg, ha en vit helg. Jobb 8 imorgon bitti gör att jag känner att det kan vara ett bra tillfälle att vila kroppen och låta min lever och bukspottkörtel få vila lite. Dom två organen är nog de som skulle ställa sig i frontlinjen om det någon gång skulle komma att bli krig mellan mig och mina organ.


För att inte bryta en god vana tänker jag även denna gång lämna er med ett roligt/weirdo klipp från min samling av saker jag tycker är skoj. Denna gång blir det klippet som föreställer en skum unge som glider(?) fram på badrums(?)golvet.

Njut!


'

Fiiiiii fan va tidigt det är.

Morn!

Klockan är fan 06.22 och jag är trött som ett jävla fifan. Men men, upp till jobbet ska man. Så nu ska jag skutta in i duschen och göra mig i ordning. Måste kamma mustaschen och håret så att man ser bra ut liksom.

Hittade en grymt bra låt på internet igår. Ya Mama blev så glad av texten så jag vart tvungen o dela med mig av den :)


Hajkillen signar ut, slut.

Hajpojken!

Tja alla glada!

Fiiii fan vad jag är skön som gör en blogg va? Kände att det var dags. Ni behöver inte överösa mig med lovord och gratulationer om hur bra det är att underbara jag har gjort en blogg. För det vet jag redan. Och jag vet att jag är bäst också så ni behöver inte berätta det heller. Men berätta gärna för folk som kanske inte vet det.(Vem nu det skulle vara)

Mitt första inlägg blir inte mycket mer än så. Förutom att jag ska förklara namnet, Hajkillen.
Jag ville egentligen ha hajpojken som en hommage till världens skönaste radioprogram, Mammas nya kille. Men det var upptaget. Och då kom jag o tänka på världens skönaste film, Nile City, där uttrycket "Pojkar vill. Killar kan" myntades. Vilket såklart fick mig att inse att bloggen ska heta Hajkillen. För jag kan.


Tjing!



För alla er som behöver det.


Hajpojken