Känner mig mafioso idag.

Väldigt mafioso. Har jobbat 7-17passet på jobbet. Lite småsliten. Alla mina vänner är jobbiga som inte vill känna sig av mig.

Sitter och tar en öl nu i väntan på Per! Härligt det ska bli att hänga med den mannen igen. Han är så jävla go!

Har under tiden jag väntat på honom insett hur jävla mafioso jag är egentligen. Jag är halvjugge, skäggig, svårt att ta skit från folk. Och sen säger ju bilden här under det mesta!

Jävligt mafioso alltså!


Är det någon skön människa som ska ta sig några starka ikväll? Hör av er snälla. Känner mig som en spetälsk för fan.

Grattis till Martin Eriksson också. Han fyllde visserligen år i torsdags men han förtjänar ett grattis på bloggen. Puss på dä!






/hajkillen

Idol, Nyheter och Jason Bourne

Och allt detta med syrran

Jajjamän! Nu sitter man här igen, en fredag, 20 år gammal. Börjar helt ärligt kännas lite tragiskt. Vet att det antagligen är superdupermegalooperbra för min sjukdom att jag sitter hemma o tuggar morötter istället för att sitta på nån bar o mata mig själv med öl. Men jag är trots allt en 20åring och öldrickning i socialt anpassade lokaler är att föredra.

Har gått så långt nu att jag till och med har åsikter om Idolernas tidigare uppträdanden och håller på med sån här härligt spontandissning, som egentligen är menat endast för Eurovisionfinalerna.

Imorgon ska jag nog ta mig ut på stan iallafall, om jag inte hittar på något annat.

Nu ska jag fisa syrran i ansiktet och snart gå o lägga mig tror jag. SKOJ!

Syrran. Sägs att vi är lika varandra. I don't see it.



Ha DÄ!







/hajkillen
Stöd rosa bandet

Hard times of RJ Berger.

Skön serie helt enkelt! Hett tips från Hajkillen. Börja kolla på den!

Snubben hade lätt varit med i playahead-teamet "Har du stor?". Tung e han


Så få tummen ur röven och börja kolla på serien! NU!

Jag är beredd att påstå...

Att Mikaela på mitt jobb är en skön kis. Det är jag helt klart beredd att påstå. Tycker inte jag behöver något argument för det heller, det är bara ett rent faktum.

Har precis kommit hem från ännu en dag på östhammars substitut till Gulag. Kan inte förneka att jag är jäkligt less på att jobba i Östhammar nu alltså. Om någon känner sig manad att anställa mig i Uppsala så tveka inte att höra av er.

Nu ska det lagas mat snart så att man får lite energi i kroppen. Eftersom jag är så skön och är hos morsan ute i nånstans mellan inget och absolut inget så kommer det bli en heldag framför tvn.

Känner viss skrivkramp just nu så jag lämnar er med detta. Fan inte ens jag kan vara perfekt varje gång? Eller kan jag det? Jo fan tror att jag kan det ändå. Jag menar, det är ju jag. Och alla vet att jag är jävligt grym.

Nu ska jag knåpa lite på filmprojektet som nämndes tidigare och även sätta mig in på morsans websida lite så att den kan bli klar någon gång.

HA DÄ!

Härligt slitna efter en helkväll i Chonqing! Säger då det!





/hajkillen
Stöd rosa bandet

INTE PÅ HUMÖR d-_-b


Seg sjukdom!

FY FAN VAD JAG HATAR ATT BLI LÅG!

Fick lite övermod idag och tog antagligen för mycket insulin till middagen innan träningen. För er som inte har diabetes kan jag berätta att det är en sugig grej att göra. För på grund av det slutade träningen 15 min tidigare än vad den skulle för min del. Varför? Jag blev skakig, började se suddigt, och mådde sjukt dåligt.

Går ut i omklädningsrummet och inser att jag inte har dextrosol i väskan och får ångest. För jag är för låg för att kunna skynda på med duschande och sånt, och för låg för att ha tid att inte skynda med det. DILEMMA!

Kort och gott, en riktig sämst sjukdom!

Men nog om den skiten! Fan jag är lycke-li ändå alltså. När man väll fått i sig käk och kommit tillbaka på en "normal" nivå så är livet frid o fröjd igen.

Såg lite Robinson med farsan innan jag åkte ut till morsan för att sova här. Och upptäckte medan jag tittade att han lagkaptenen i Sorimanok(?) är sjukt lik min vän Jonte Sturegård.

Sturegård?
Erik? --------------------------------------------^den andre fule fan är Nicho.


Har snackat jävligt mycket om nudlar idag så jag är sjukt sugen på en riktigt fet skål spicy noodles nu alltså! FAN VA GOTT!

NOOOOOOOODLES!









/hajkillen
Stöd rosa bandet

Skooor!

Är helt besatt i klädesplagget och har nu efter lite slösurfning hittat ett par riktigt sköna som jag känner ett behov av att införskaffa.
Så jävla mycket funk i dem alltså. GÄLET!


Såg dem också på samma sida. Också ett praktexemplar på sköna dosor.


Nu ska jag rensa garderoben lite! GOTTISH!





/hajkillen
Stöd rosa bandet

Filmprojekt!

Guten tag käre vänner!

Har i dagarna haft lite samtal med vännen och tillika diabetesmannen, Joakim Mattson! Vi har snackat lite om en film om Diabetes som ska få ut informationen om diabetes till allmänheten. Kan bli riktigt grymt tror jag! Kul iallafall eftersom jag ÄLSKAR att arbeta med film och media. Så håll i hatten för nu är det dags för nästa Blue Planet(Läs om vad det är för något HÄR

Vi är ju helt klart de hetaste diabetssnubbarna i stan.


Senare idag ska jag sätta upp hyllor och vara skön med mitt rum, som jag ännu inte tagit tag i. Dags nu kanske?

HARE GÖTT BOYOS AND GIRLOS!





/hajkillen
Stöd rosa bandet

Klagosverige.

YO!

Har inte bloggat på ett tag. Kände att jag behövde en vila efter mitt feta enmånadsjubileum!

Skämt o sido så har jag jobbat och haft lite sociala umgängen som kommit i vägen för det härliga substitut till kåseri vi kallar bloggande.

Idag har jag varit skön nog att vara ledig och tagit mig en heldag med goda vänner.

Vaknade runt 14, vilket var asskönt då jag sovit typ max 5 timmar varje natt senaste veckan känns det som, och masade in mig själv i badrummet. Där inne märkte jag, efter en snabb titt i spegeln, att jag måste klippa mig. Fanns ingen återvändo liksom, håret var för långt. Så genast drog jag iväg lite sms och frågade om någon skön polare ville hänga med på stan... som ingen ville. "Det regnar ju!" "Jag är för trött" "Jag jobbar" är bara några av idiotkommentarerna jag fick. Jag kan ta jobbargumentet men de andra två är fan för dåliga. Jag menar, inte för att låta gammal men, vad skulle inte barnen i Afrika ge för lite regn? Eller chansen att åka ner på stan och shoppa? Kom igen. Regn är vatten, vatten är liv. Så genom att inte gilla vattnet gillar ni inte livet, enligt mig, och det är inte OK. Skärp er.

Fick till slut iallfall med mig Stefan och Becca, tack så mycket kära vänner. Hängde med dem på stan och köpte några sköna plagg att utöka garderoben med :). Stort plus till sköna expediten på BLÅ, härligt med människor med humor.

Sen drog vi tre till Frida, ny vän för mig och stefan gammal för becca. Jävligt trevlig tjej som bor riktigt sjysst faktiskt. Hon hade gjort några riktigt sköna grejer på väggen, i exakt samma stil som jag hade planer på för några år sen vilket gjorde mig glad. Vi kollade på tv, käkade pizza och mös bara. Riktigt trevligt, älskar att bara umgås.

Nu blir det lite tv innan man somnar in skönt och drar iväg o jobbar imorgon. Sen imorgon blir det några öl med LG-grabbarna för att fira Linus Johansson som börjar bli riktigt stor nu.

Så fred ut kära läsare! Älska regnet, älska livet!


Hajkillens drink of choice en tisdagsnatt. Sweet!



Tänkte lägga upp fler bilder men mitt internet har bestämt sig för att köra samma vilja till snabbhet som tjockisars vilja att springa.







/hajkillen

Enmånadsjubileum!

WOHO!

Idag har jag bloggat i precis en månad! Har inte bloggat så mycket idag kan tyckas, men det beror på att jag för det första jobbat halva dagen och den andra halvan har jag spenderat i Allianshallen.. aah så skönt o hänga där ett bra tag som förr i tiden. Kommer ni ihåg då man drog till Allians bara för att? Typ hänga där en hel helg och bara kolla innebandy och vara dryg skitunge? Good times!

Såg först Saga-Hedemora... mitt lag, Saga, torskade med 6-10 och spelade enligt mig jäkligt uselt. Blir lite ledsen när man sitter på läktarn och inte kan göra något åt saken. Måste börja träna fullt ut nu och ta min plats så att vi kan börja vinna, eller hur?

Andra matchen var desto roligare. FBC Uppsala mot Gävle. Många gamla lagpolare i FBC och även några gamla polare bara från långt tillbaka. Tyvärr lirade inte min käre vän Ludde Englund då han ännu en gång dragit på sig en skada. Tror han bara fejkar det nu för tiden för sympatisex. FBC vann hur som helst med nånting, kommer inte alls ihåg vilka siffror det var faktiskt. Spela roll? Det ändå som betyder något är ju ändå att vinna, och det gjorde dem.

Nu har jag precis betalat in min första fortkörningsböter! WOOHOO! 1500 för att ha kört 6 km/h för fort, inget jag rekommenderar folk att göra. Känns lite surt när man som bäst försöker skramla ihop slantarna till USAresan.

Kom även på, ännu en gång, att jag är jävligt skön människa. Har liksom nästintill alla egenskaper en perfekt människa ska ha. Rolig, glad, social, trevlig, intelligent... you name it liksom. Det är inte lätt att vara ödmjuk när man är felfri som jag, som min gode vän Mats Rådberg hade sagt.

Härnäst på agendan vankas det bilfärd till Karö för att susselulla! Ska bli så najs att jobba imorgon.

Hare peaceful och sånt shit så hörs vi va?

Kan tyckas att det är dags att giganten ställer sig till rätta igen va?(Btw 5 av 5 straffar den finalen)
Varför ser det ut som jag har hockeyfrilla på den här bilden?
Helt klockren bild som helt enkelt behövde synas på bloggen. Big love to David!


Ajuste! Det är söndag. Dags för veckans Hiss och Diss!

Veckans Hiss:
Delad denna vecka. Först och främst får mina vänner Frida Hellbom och Emma Filipsson kommit hem från sin långa och, vad jag hoppas och tror, mycket roliga resa! Kul att ha er hemma igen! Den andra hissen går till min trognaste läsare, Charlotte Danielsson(Syster till Niklas Danielsson i MODO. Jag vet, ingen respekt alls). Den går till henne bara för att hon är så go och läser min blogg. Tack vännen min! Och nu när jag har din uppmärksamhet har jag svårt för smeknamnet Charlie. Puss!

Veckans Diss:
Veckans diss måste fan gå till Aftonbladet. Herregud, jag vet att jag nämnt det men vilken jävla pajastidning. Nu har Lasse Anrell sagt, och jag halvciterar, "Olof Mellberg är större än Zlatan". För att inte vara lika dålig som Aftonbladet ska jag förklara. Han menar att Olof Mellberg var galet saknad under Hollandsmatchen, vilket jag kan hålla med om, men att sträcka sig så långt som att säga att han är större än Zlatan.. Det är helt enkelt att gå för långt. Jag menar, kom igen. En snabb lista:
Degerfors, AIK(Respekt förvisso), Racing Santander, Aston Villa, Juventus, Olympiakos... Olofs karriär
Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan... Vinst med alla klubbar, Zlatans karriär.
Piss Off Anrell!







/hajkillen
Stöd rosa bandet

Födelsedag och Dansfeber!

Fan va gott det är med älg! Herreguuud! Älskar det! Borde vara älgjakt året runt.

Idag fyller Örjan år så vi har firat honom. Med älgstek. Om ni inte vet det redan så gillar jag älg och vi har ätit älg idag. Asgott!

Efter middagen blev det att kolla på det sjukt bra programmet Dansfeber. Läst i Aftonbladet igår att Dansfeber var ett skitprogram. Ännu en anledning till att jag inte har någon som helst tro eller tillit till Aftonbladets journalister. Först påstår det att Anders Svensson är bäst i Sverige mot Holland, och nu påstår de att Dansfeber är ett dåligt program utan mening. KOM IGEN! Jag hade kunnat förstå det om programmet var tråkigt, inte gjorde någon nytta och mest var en klubb för inbördes beundran. Men... Det ÄR kul, det GÖR nytta och det är verkligen inte en klubb för inbördes beundran.

Nu kan man ju tycka vad man vill om hjälporganisationer. Man kan vara sådär härligt svensk och negativ och känna "De gör säkert ingen nytta. Cheferna tar nog bara pengarna själva och stoppar i egen ficka". Men nej, det är inte Röda Korset, utan det är PLAN. En organisation med ett bra syfte. Tycker allra mest om deras kamp mot kvinnlig könsstympning. Det är bara fel på så många sätt.

Så här är jag, en enkel hajkille från överskattade norden som säger vad jag tycker, Dansfeber är ett bra program.. och Aftonbladet är en hoppehulletidning utan vett.

Nu ska jag kika på Pretty Woman, en av de absolut bästa filmerna någonsin, och mysa till mig med hela familjen. Ikväll är till och med syrran här!

Så alla ni sköna lirare i U-Town som är ute och klubbar eller är på väg(varför i helvete läser ni min blogg på förfesten?) Ha en grym kväll och tänk på mig om ni får till det. Kille som tjej!

Big love!
Vem skulle banga på Julia Roberts i denna? Ärligt talat.. Hot!

Kände att ni kunde få lyssna på toksköna Roy Orbison också! Han e tung!





/hajkillen
Stöd rosa bandet

FII FAN!

Usch och fy! Så jävla trött idag! Sovit typ 3 och en halv timme och nu ska man iväg o stånka bäver på jobbet! JAHOOO!!!!!!
Sliten hajkille!







/Hajkillen
Stöd rosa bandet

Helvändning!

Helt ärligt hade jag tänkt köra det här inlägget och säga massa skit om att jag spenderar en fredag med att sitta hemma och kolla på Idol istället för att vara ute o spiffa med vännerna!

MEN! Jag har nu sett klart Idol och känner att fan det var rätt skönt att sitta hemma och bara mysa ett tag. Lite ledsen över att jag missade min käre vän Samuels födelsedags/avskedsfest. Får göra upp för det någon gång.

Men det var inte bara en insikt i min egen kärlek till mysiga hemmakvällar och långa höstpromenader som Idol gav mig. Utan även tillbaka synen på vad musik egentligen ska vara.

Har på senare månader och år glömt bort hur musik ska låta. Med allt som händer nu med Single ladies put a ring on it och typ Daniel Adams Ray så är det lätt att glömma att det är så HÄR musik ska låta!


Alla som har någons sorts musikvett förstår att största anledningen till att Beyonce är så stor som hon är, är för att hon ser bra ut. Ge henne dessa killars utseende och se hur många som vill köpa hennes skivor!

Som en vis man vid namn Warren Buffet en gång sade: "If past history was all there was to the game, the richest people would be librarians."

Att Warren Buffet är en affärsman och typ aktiesnubbe av något slag hör inte hit. Det fina med citat är att de ofta kan användas till helt andra saker än de i grund och botten menades för.(Känn er fria att citera mig på den)

Till sist men inte minst. En riktigt skön låt. Inte något jag skulle välja att gå på konsert för om jag fick välja mellan den och ToTo men. Den stämmer så bra in på hur jag känner mig.






/hajkillen
Stöd rosa bandet

UPDATE!

Fan har inte varit bort så jäkla länge ändå. Har ändå hunnit med nästintill allt på listan!

Dagens To-Do-List:
Duscha - Check
Hygien - Check
Skjuts iväg farsan prylar ut på landet - Check
Besöka banken - Check
Köpa mat - Check
Blogga - Delcheck, Delcheck 2
Retas med någon av mina vänner - Check
Spela Tv-Spel - Inte ännu!

Nu ska jag iväg till vardagsrummet och leka med vår grymma hund! Han e kickass! Sen ska det lagas våfflor med morsan och sedan hade jag även tänkt äta tidigare nämnda våfflor. Våfflor är en rätt som jag härmed utnämner till den nya 5.0generationens absolut bästa fredagsmat!

The one and only! Abbe Ein Stein!
5.0generationens fredagsmat!
Dagens Outfit!


UPDATE!





/hajkillen
Stöd rosa bandet

Sovmorgon!

Tog en rejält härlig sovmorgon idag alltså! Herregud va najs!

Känner att det är nu dags att ta tag i grejer och göra lite uppdrag idag.

Dagens To-Do-List: Duscha - Check
Hygien - Check
Skjuts iväg farsan prylar ut på landet -
Besöka banken -
Köpa mat -
Blogga - Delcheck
Retas med någon av mina vänner -
Spela Tv-Spel -

Det är min lista! Som ni ser har jag redan gjort några av dem och nu ska jag iväg o göra en till!

Funderar starkt på att rocka denna frilla numera! STÖD ROSA BANDET!
Försök inte hoppa över en mur på fyllan






/hajkillen
Stöd rosa bandet

Vet...

Att jag skrev typ nyss men måste bara lägga upp den här snubben igen! Han e för jävla skön alltså!



Stöd rosa bandet




/Hajkillen

Skönt o träna!

Hajkillen slår till igen! Denna gång på innebandyplanen.

Det inte många vet är att jag är en fantastiskt superbra målvakt alltså. Helt sjukt duktig! Har i mina dagar vunnit många tävlingar och utmärkelser för mitt perfekta sätt att hindra plastbollar från att komma emellan stolparna och under ribban.

Nu sitter jag hemma i min lägenhet i Uppsala och ska alldeles strax röra mig mot Karö för att inta sängen hos morsan. Imorgon blir det en dag fylld av äventyr och skojsiga grejer.

Stay tuned!


Är det Zlatan som flyr från papparazzi med sin trogna agent Raiola? Nej det är jag o farsan. Men likt var det!
Avslappnat i Serbien! Big love till Nicho!






/Hajkillen

Stöd rosa bande<script type=

Stöd Rosa Bandet!

Stöd rosa bandet

Jajjamän gott folk!

Trots att jag själv är en ganska öppen motståndare till att endas Rosa Bandet får en gala och inte Blå Bandet (Prostatacancerns motsvarighet). Till trots att det är fler som dör i Prostatacancer per år än i Bröstcancer. Vart är min jämställdhet nu?

Jag tycker, även fast jag har denna hårda fakta, att Rosa Bandet är en bra stiftelse och att den står för en god sak. Så jag har, som ni kanske märkt, valt att designa om min blogg till slutet av oktober för att stödja rosa bandet.

Kommer även att till slutet av oktober i varje inlägg lägga in den lilla bilden ni ser på toppen av detta inlägg.

För varje unikt klick på den länken så skänker företaget Chartis 10 kr till Rosa Bandets insamling. Jag tycker även att om du bloggar så ska du lägga in denna bildlänk i dina inlägg. Klicka gärna på mitt rosa band i högra hörnet och skänk en slant därigenom. Eller gör som så många andra och köp ett rosa band nästa gång du är ute o handlar!

Måste även säga att årets modell av det Rosa Bandet är otroligt fräckt. Det är formgivet av Liselotte Watkins(tror hon stavas så).

Så gör er själva och världen en tjänst och stöd Rosa Bandet. Inte bara bröstcancer utan all cancer är otrevlig och jag tror inte någon, förutom de som tjänar pengar på operationerna, skulle må sämre utav en värld utan cancer!

Så nu säger en hajkille med tro på sina medmänniskor adjö!




/Hajkillen

Seg morgon

Guten Morgen alles!

För er kanske det inte är morgon, men för mig är det. Egentligen gillar jag inte att vakna innan 12 på lediga veckodagar men en viss Samuel Bajsviiri väckte mig! Han förtjänar ingenting denna dag. Förutom en säck med skit i nyllet.

I övrigt så gör jag ingenting just nu. Ska alldeles strax skadoodla in i duschen för en lång och skön rensning av hy och hår. Älskar fan o duscha. Kan va det bästa som går att göra på toaletten.

Känner att mitt hår har börjat bli lite långt också. Har ingen kamera nu så jag kan inte visa er. Men vad tror ni? Ska jag klippish mig?

En till fråga. Är det bara jag som tycker att nästan alla ord blir ballare om man lägger till "ish" i slutet? Har gjort en litet testmening här under så ni förstår vad jag menar.

Utan ish:
Tja! Jag kallas Aleks och gillar att bada.

Med ish: Tja! Jag kallish Aleks och gillish att badish!

Uppenbart ballare med "ish".

Nu blir att duschish o sen klä på sig för ännu en dag av äventyrish.
Skulle hitta nån soft bild. Fastnade i ett album med gamla bilder och blev kär i den här. Mina polare kan vara de bästa! Och ja, vi lanar. Så coola är vi.




/Hajkillish

Skägg.

Tja!

Ja det enda jag har o säga är skägg. "Vafan?", tänker ni. "Han har inte bloggat på aslänge och tänker bara säga skägg? En jävla kommentar som han dessutom snott från nån jävla fritte-lookalike på kungarna av tylösand?"

Skoja bara! Klart jag ska droppa ett toknajs inlägg om hur mitt liv är sen sist vi hördes av! Come on liksom. Ni känner mig.(Antar jag för jag kan inte tänka mig att många som inte känner mig läser den här bloggen)

Så vad har hänt? Well. I lördags firade jag min käre vän Sanna som fyllde 20 här om dagarna.(Säger man så? Eller är det här i dagarna? Fuck it. Om man inte säger så så gör man det nu.)

Fantastiskt kul tycker jag att det va. Börjar dagen med att ta en öl med fritte och snacka lite skit, sen röra sig ner till Sannas partylocation liksom. Kickass att kalla saker för något med engelska ord jag vet. Sen spenderade jag och JoffJoff 5 timmar i en soffa. Vadslagning mellan två otroligt starka vinnarskallar brukar aldrig bli bra. Vad slog vi vad om? En öl. Vem vann? Fritte efter att jag kände att det är lite föör coolt o sitta i en soffa hela kvällen.

Sen drog vi ner till det ökända(?) Saluhallen. Say what? Mr Etage goes salu? Hells Anyes! Och kul hade jag. Träffade massa sköna peeps, bland annat min diabetspolare diabetesmannen himself! Ni som inte vet vem han är förtjänar inte att kalla er bloggläsare. Kika in snubbens blogg faun! diabetesmannen.blogg.se

Söndagen spenderades bakfull och ensam. Som allt för ofta. Kollade på en hel del massa sega program på tv. En heeel del repriser. Och upptäcker att ett sms som jag läst kvällen innan som gjort mig ledsen var ett asgammalt sms som jag råkat trycka mig in på. Så nyheten hade jag redan blivit ledsen över och det jag var ledsen över hade redan löst sig. Vissa kan tycka att det är lite klantigt. Jag kallar det klass. Old school sorrow liksom.(såg ni hur jag använde engelskan igen? Fan va ball jag är!)

Nu i veckan har jag jobbat och slitit på mitt kära Coop Extra! Har även hunnit med att skypea(Vet inte hur man böjer skype) med Emil "THE MAN" Carlson om lite planer för vad vi ska göra under de två awsesome(engelska igen? Fan jag är för tuff) veckorna som jag ska spendera med honom i Santa Barbara med omnejd. Kom fram till att vi ska iallfall lätt se LA Lakers mot New Jersey Mets i Staples Center. Tungt som fan jag vet.

Nu till min nya grej. Veckans hiss och diss.

Veckans Hiss:
Måste gå till JoffJoff som i ett slag av briljans på fyllan kommer på att jag ska pierca hans öra. Jävligt kul! Big ups Joffeman. Och bara för att du fick veckans(Läs:Förra veckans) hiss så kommer jag härmed att sluta kalla dig för någonting liknande Joffe, JoffJoff eller Joffeman... På ett tag.

Veckans Diss:
Jag var inte med om något speciellt otroligt dumt eller skrattretande förra veckan. (Förutom de dagliga dumma kommentarerna på jobb och dylikt) så min första veckans diss går till en, vad jag tror är, ganska gammal uppfinning. Som jag helt enkelt tycker är så jävla korkad så människan som kom på den borde bli skjuten.

Det är ett fejkat brandalarm som är till för att stoppa folk som sätter igång alarmen som ett busstreck. Det den gör är att fånga busens arm i maskinen tills brandkår eller polis kommer och drar ur honom/henne. Vilket betyder att ifall det är någon som inte vet om att denna apparat finns och det faktiskt är en riktig brand. Skulle brinna upp medan han/hon sitter fast i brandalarmet. Vet inte hur ni känner men tyckte det var jävligt korkat.

Det var allt för mig den här gången! Simma lugnt och shoppa lugnt så ses vi i etern vi kallar världen!




/Hajkillen

The Sudden realisation that you have a disease

Tjabba!

Blev inget bliggedibloggande igår. Mest för att jag inte kände för det. Jag menar, ni saknade det ju inte precis.

Snabb recap av vad som hände igår.

Vakna runt 8, inser att jag är ledig och bestämmer mig för att bli förbannad på min inbyggda klocka som vägrar låta mig sova ut.
Inser sen att det inte är någon idé att vara förbannad på sig själv eftersom det är ett faktum att jag är grym. Ni förstår, jag är sjukt bra. Så bra att jag kan skriva det och fortfarande tro på det. Inte som Bibeln. Den skulle jag kunna skriva men sen direkt efter inse att "fan det här är ju rent bullshit".

Sen åkte jag iallafall till Ica och hämtade ut två paket. Ett innehållande mitt nya internationella körkort som gör det möjligt för mig att hyra och köra bil med empo_the_king när jag kommer till USA. Och i det andra var det ett par byxor(!) som jag helt glömt bort att jag beställt. För er som läser den här bloggen så vet ni att jag skrev sist om att jag ville köpa ett par byxor. Och eftersom jag är awesome hade min hjärna för 1 månad sen redan insett att jag skulle vilja ha ett par jeans nu och sett till så att jag skulle få dem när jag som mest behövde dem.

Sen hängde jag med david ett bra tag. Vi tog lunch och snacka film och annat najs på Il Forno Romano på gränby centrum. Riktigt sjysst. Calle kom upp och sa några väl valda ord innan han begav sig vidare till sitt värdelösa säljarjobb.

Skulle jag berätta om allt awesome jag o davve snacka om skulle era hjärnor få hårdsmälta av all grymhet så vi struntar i det.

Istället ska jag berätta om århundradets sämsta omgång i hockey. Den börjar relativt bra med att Modo vinner över Frölunda med 6-0. Bra i den bemärkelsen att jag skiter i båda lagen, och för att min vän hejar på modo. Sen fortsätter omgången from hell med att hv vinner över SAIK med 2-1!!! Homojott! Nu kommer chefen vara på mig eftersom färjestad torska mot, håll i hatten nu, brynäs(??????????). Jävligt tung förlust..

Som om inte det skulle vara nog så blev jag sjukt låg inatt och vaknade alldeles skakig och bläig. Orkade inte ta ett test men skulle gissa på att det låg nånstans i 2-3regionen.

Så det var gårdagen. Idag har inte så mycket hunnit hända ännu. Så när någonting hänt kanske jag kan uppdatera? Imorgon är det läkarbesök. Ska bli spännande.

Hare gott! Och kom ihåg. Ingen ska säga till dig att du är ful. Det borde du redan veta isåfall.



/hajkillen

Heldag med morgonskoj!

Tjooos!(utalas som ett förlängt shoes)

Idag har jag jobbat, igen. Började kl 7, igen.

Hur gör man någonting bra av att vakna kl 5 på morgonen? Jo man väljer att sms-terra sina vänner och skicka sms där man tydligt förklarar att man endast skickar sms för att väcka folk. Sedan väntar man på reaktioner. De var relativt blandade. För att få någons sorts värde och funktion i denna sms-terror, förutom det faktum att det var jävligt kul för mig, så tänkte jag göra en lista på mina tre bästa svar.
1."Fuck off din kuk"
2."Tycker det är bra att du hjälper folk komma upp i tid till jobbet" (Skrevs efter viss konversation med personen i fråga men gillar att han var så positiv.)
3."Jag är vaken. Ska jobba sopa"(Tycker det var lite lustigt att jag var en sopa för att han redan var vaken)

Efter jobbet åkte jag tillbaka till Uppsala och spenderade lite tid med min käre vän Fritte. Helkul kille. Efter en stunds tittande på en dokumentär(Otroligt informatiov och bra sådan) så kände vi att det var dags o röra oss någonstans så vi drog till Gränby Centrum och kolla lite kläder och tjöta lite med Carl Fredrik Flygare. Skoj som fan. Jag väntar fortfarande på löning så inga kläder för mig men Joffe klippte ett par riktigt sköna Jeans. Jag hittade ett par som jag tänker köpa så fort jag får in pengarna :)

Det var allt jag hade o skriva. Kände att det här inlägget var otroooligt informativt och trist så jag lägger upp några sköna och roliga grejer här nere.

Det finns 64 300 bultar i Ölandsbron. (Nile City är alltså inte en pålitlig källa)
Det 100åriga kriget varade i 116 dagar, 1337-1453. (Bra namn)
I Ryssland firas oktoberrevolutionen i november.(Ännu en anledning till varför jag inte har full tillit till ryssarna.)
Vid en arg grimas används 47 muskler i ansiktet. När du ler endast 14.(Gammal, ja. Men något att tänka på)
hippopotomonstrosesquippedaliofobi är ordet för fobi för långa ord.(Min personliga favorit)

Och nu var det längesen men, fan, jag lägger upp ett klipp också.


Den här killen får mig att vilja leva livet! Helt underbar!

Ajust! Dagens guld går till Virro för att det var han som gav mig komplimangen efter sms-terrorn.



/Hajkillen

Rödvin och 140 år!

Ajjemän!

Igår firades min moster, som fyllde sextio och min mormor som fyller åttio. Underbart härlig tillställning!

Mycket på grund av att jag sällan träffar den delen av min familj så ofta. Fick även träffa Linus som jag inte träffat sen jag var typ 2 år eller nåt sånt.

God mat, trevligt sällskap och ett vad som kändes som oändligt flöde utav rödvin avslutades någon gång vid 1 då jag kände att jag varit vaken lite för länge.

Sitter nu hemma i kallingarna och ska dra något gammalt över mig(läs:min morgonrock) och spela NHL 11! Fo sho!

Juste! För er som undrar om ni i framtiden ska ta speltips från mig så är svaret, ja! Det ska ni. Kunde tyvärr inte se matchen då jag var på kalas men gode frittemannen underhöll mig med arga sms under kvällen. Färjestad vann! Wooh! Lindrar faktiskt huvudvärken lite.

Gårdagens guld går till min kusin Camilla! Hon e förjävla rolig. Hon får dela det med hennes son Viktor som även han har diabetes och även han är en sjukt skön kille. Precis som jag alltså.



/hajkillen

Trött som fan.

Jesus Krister och de 12 pållarna. Sjukt trött... Sitter o dricker kaffe och ska snart ut o skrapa bilen. Fii Fan för att skriva låna inlägg nu.


/hajkillen

Lååång dag.

Yo!

Fan idag har varit en sån där dag som inte varit så jäkla lång men känts förbaskat lång.

Börjar med att jag vaknar runt 07.00 för att dra mitt sömniga arsle iväg till sjukhuset och mottagningen för metabola sjukdomar. Helt ärligt ingen aning om vad jag gör där. Jag har ju diabetes?

Hur som helst så är jag där kör lite tester och snackar lite skit med sköterskan. Dom är faktiskt trevliga. Känner att jag måste höja dem lite efter allt skitsnack om sjukvården. Heja er alla sjuksköterskor.



Sedan blir det upp, upp och iväg till östhammar för att jobba och frodas med min kära arbetskamrater. Känner mig på ett hissningshumör så även ni får en hiss. Ni är sköna hela högen :). Dagens superhiss går till Mikaela som trots att jag ringer o stör med jobbfrågor mitt i middagen håller humöret uppe och inte tar till sur ton en enda gång! Grymt Mixipixilixi! Och bara för att hon e så skön som är på det sättet så får hon en länk till sin blogg. Den kan du besöka här

Här jobbar jag

Ja som sagt i början. Inte värsta långa dagen men det känns som om jag hållit igång i typ 4 dagar. Fiiii fan va lamt alltså.

Imorgon ska jag fira moster och mormor som fyller hemliga årtal.(?) Sen ska jag se när färjestad piskar modo i rumpan med en trasig hockeyklubba.

Det var allt för idag! Hare gött så hörs vi kanske imorgon!
Modoidioter.
Gammelsmurfen e Färjestadare! WOH!
Kärlek över gränserna (FBK, MODO, AIK)




/Hajkillen

RSS 2.0